Warendorf Practice areas Advocaten en notarissen Contact
History · News · Working

 
Working at Warendorf
Beginnend kandidaat-notaris ondernemingsrecht

WARENDORF is op zoek naar u!

Net afgestudeerd en klaar om uw kennis in de praktijk te brengen? Dan bent u van harte welkom bij WARENDORF.

Wij zoeken een sympathieke collega die een vliegende start wil maken. U bent ambitieus, creatief en communicatief vaardig (in het Nederlands en het Engels). U hebt een sociaal karakter, denkt actief mee en bent bereid te leren van ervaren collega's. Wij verwachten dat u onze gedrevenheid deelt om praktische resultaten voor onze cliënten te boeken.


Komt u ons team versterken?

Dan biedt WARENDORF u een inspirerende, plezierige werkomgeving met een open en informele cultuur. U krijgt volop gelegenheid om samen te werken met andere disciplines, al dan niet van buiten het kantoor. U hebt zelfs de mogelijkheid om mee te gaan naar het buitenland en te assisteren bij acquisities.

Werken bij WARENDORF is investeren in uw toekomst. U maakt zich meester van alle facetten van het ondernemingsrecht en bank- en effectenrecht.


WARENDORF is een onafhankelijk Amsterdams advocaten- en notariskantoor, gevestigd aan het Vondelpark. Wij zijn sterk internationaal georiënteerd en bedienen een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenlandse cliënten (waaronder multinationals, financiële instellingen en investeringsmaatschappijen). Onze dienstverlening en toewijding worden hogelijk gewaardeerd.

Voor informatie en/of verdere vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Mr. Kjell Stelling (notaris) of mr. Catelijne Schoenmaker (kandidaat-notaris), tel (020) 798 82 00.

Uw sollicitatiebrief, c.v. en cijferlijst kunt u richten aan:

 

Warendorf
t.a.v. mr. K. Stelling

Koningslaan 42
1075 AE Amsterdam


of mailen naar:

stelling@warendorf.nl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Receptioniste - Telefoniste

WARENDORF is een onafhankelijk Amsterdams advocaten- en notariskantoor met een internationale focus. Er werken thans 13 juristen en 4 secretarieel medewerkers. WARENDORF beweegt zich met name op het terrein van het ondernemingsrecht en bank- & effectenrecht en verleent diensten aan binnen- en buitenlandse cliënten (waaronder multinationals, financiële instellingen en investeringsmaatschappijen). Het kantoor is gelegen aan het Vondelpark in Amsterdam Oud-Zuid.

Cultuur: WARENDORF kent een informele doch zakelijke werksfeer, gekenmerkt door een opendeden beleid.

De functie: Als telefoniste/receptioniste bent u verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer, verwerking van in- en uitgaande post en het ontvangen van bezoekers van het kantoor. U neemt pakketten in ontvangst van koeriers etc. en draagt zorg voor distributie ervan. U opent inkomende post en zorgt voor distributie binnen kantoor. U werkt correspondentie uit en maakt uitgaande correspondentie verzendklaar. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor voorraadbeheer van kantoorartikelen etc.

Profiel: We zoeken een receptioniste en telefoniste met de volgende kwaliteiten:

  • zelfstandig en accuraat kunnen werken;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • representatief en beleefd;
  • goede vaardigheden in MS Office applicaties (Word, Excel);
  • goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenend instelling;

Functie eisen

  • minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • relevante werkervaring als telefoniste / receptionist;
  • woonachtig in of dichtbij Amsterdam

Arbeidsduur per week: Fulltime

Salaris: in overleg

Alleen reacties met goede motivatiebrief worden in behandeling genomen.

Voor informatie of vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Mr. Jeroen Aerts, tel. (020) 7988200.

Uw sollicitatiebrief kunt u richten aan:

 

Warendorf
t.a.v. mr. J. Aerts

Koningslaan 42
1075 AE Amsterdam


of mailen naar:

aerts@warendorf.nl


 
Home pagina Disclaimer Complaints procedure Copyright