Warendorf Practice areas Advocaten en notarissen Contact
History · News · Working

 
Working at Warendorf
Beginnend kandidaat-notaris ondernemingsrecht

WARENDORF is op zoek naar u!

Net afgestudeerd en klaar om uw kennis in de praktijk te brengen? Dan bent u van harte welkom bij WARENDORF.

Wij zoeken een sympathieke collega die een vliegende start wil maken. U bent ambitieus, creatief en communicatief vaardig (in het Nederlands en het Engels). U hebt een sociaal karakter, denkt actief mee en bent bereid te leren van ervaren collega's. Wij verwachten dat u onze gedrevenheid deelt om praktische resultaten voor onze cliënten te boeken.


Komt u ons team versterken?

Dan biedt WARENDORF u een inspirerende, plezierige werkomgeving met een open en informele cultuur. U krijgt volop gelegenheid om samen te werken met andere disciplines, al dan niet van buiten het kantoor. U hebt zelfs de mogelijkheid om mee te gaan naar het buitenland en te assisteren bij acquisities.

Werken bij WARENDORF is investeren in uw toekomst. U maakt zich meester van alle facetten van het ondernemingsrecht en bank- en effectenrecht.


WARENDORF is een onafhankelijk Amsterdams advocaten- en notariskantoor, gevestigd aan het Vondelpark. Wij zijn sterk internationaal georiënteerd en bedienen een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenlandse cliënten (waaronder multinationals, financiële instellingen en investeringsmaatschappijen). Onze dienstverlening en toewijding worden hogelijk gewaardeerd.

Voor informatie en/of verdere vragen over deze vacature kunt u contact opnemen met Mr. Kjell Stelling (notaris) of mr. Catelijne Schoenmaker (kandidaat-notaris), tel (020) 798 82 00.

Uw sollicitatiebrief, c.v. en cijferlijst kunt u richten aan:

 

Warendorf
t.a.v. mr. K. Stelling

Koningslaan 42
1075 AE Amsterdam


of mailen naar:

stelling@warendorf.nl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Home pagina Disclaimer Complaints procedure Copyright