Working at Warendorf

Warendorf zoekt een

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

 

Ben je afgestudeerd notarieel recht, heb je een sterke affectie met het ondernemingsrecht en wil je starten als beginnend kandidaat-notaris bij een internationaal georiënteerd kantoor? Dan ben je van harte welkom bij Warendorf.

Wij zijn op zoek naar een sympathieke en ambitieuze collega die in de startblokken staat om bij te dragen aan de verdere groei van ons kantoor.

Als kandidaat-notaris bij Warendorf houd je je bezig met alle facetten van het ondernemingsrecht. Je adviseert cliënten over vennootschappelijke onderwerpen waaronder het oprichten van rechtspersonen en inrichten van statuten, (grensoverschrijdende) herstructureringen en fusies en overnames.

Warendorf is een boutique advocaten-en notariskantoor gelegen aan het Vondelpark in Amsterdam en richt zich voornamelijk op de ondernemings-en financieelrechtelijke praktijk. Wij zijn sterk internationaal georiënteerd en bedienen een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenlandse cliënten (waaronder multinationals, financiële instellingen en investeringsmaatschappijen). Warendorf heeft de persoonlijke relatie met haar cliënten hoog in het vaandel staan.

Daarnaast houden wij van een open en informele werkcultuur binnen ons kantoor waarbij ook voldoende ruimte wordt geven voor persoonlijke ontwikkeling en activiteiten buiten kantoor. Zo organiseren wij meerdere seminars en trainingen per jaar om jezelf op meerdere gebieden dan alleen het recht te blijven ontwikkelen en jezelf uit te dagen.

Naast dat je mondeling vaardig bent, beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Word je enthousiast van het bovenstaande en kun je als het nodig is alle zeilen bijzetten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of stuur je sollicitatiebrief en c.v. naar onderstaand e-mailadres:

stelling@warendorf.nl

Voor vragen kun je altijd bellen naar:

mr. Kjell Stelling (notaris), tel (020) 7988272 of mr. Catelijne Schoenmaker (kandidaat-notaris), tel (020) 798 82 74.